Rondzenddienst

Posted on by
2007-11-17-12.33.58-696x1024[1]

Joost Janse

Rondzenddienst

Het doel van de rondzenddienst is tweeledig. Enerzijds is het ’n manier om uw doubletten kwijt te raken, maar ook kunt u uw manco’s aanvullen. Het werkt zo:
De materiaaldienst van de vereniging verkoopt tegen kostprijs rondzendboekjes waarin u uw dubbele zegels plakt, voorzien van catalogusnummer en prijs. Deze boekjes levert u in bij de directeur Rondzendverkeer.
Het ledenbestand is opgedeeld in een aantal secties, verdeeld naar wijk(Goes) of regio (buitengebied).

De leden die hiervoor belangstelling hebben krijgen iedere maand een kistje thuis bezorgd met 15 boekjes, waaronder ook uw verzamelgebied (mits voorradig).
U kunt zegels uit de boekjes nemen, u stempelt af, maakt het verschuldigde bedrag over verhoogd met € 0,30 administratiekosten, of betaalt contant (geen extra kosten) op de clubavond en brengt het kistje binnen 3 dagen naar de volgende persoon op de bijgevoegde lijst.

De looptijd van de boekjes is gemiddeld 2 à 3 jaar, tenzij er eerder meer dan 80% uit is verkocht. Hierna krijgen de inzenders de boekjes retour en wordt het ontvangen bedrag minus 10% kosten overgemaakt op de rekening van de inzender.

De rondzenddienst werkt al jaren naar grote tevredenheid van inzenders en kopers.
Joost Janse (dir. Rondzendverkeer)