Nieuws

Posted on by

In memoriam.

Ons bestuurslid en veilingmeester  ANTON KOENS is 22 mei jl. plotseling overleden.  Het was een kundige veilingmeester en een succesvol verkoper van de aangeboden veilingkavels.                                                                                                                  “Je was er altijd voor iedereen”  We zullen hem missen.

_____________________________________________________________________

Coronavirus

Beste leden,

Na een lange periode kunnen sinds september 2021 onze bijeenkomsten weer doorgang vinden. We zijn hierbij echter steeds afhankelijk van de ontwikkelingen rondom dit moeilijk uit te roeien virus. Daarom; blijf attent en vooral gezond.

Wat kan ik doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Met vriendelijke groet,
Secretaris / Ledenadministratie Filatelistenvereniging De Bevelanden
Peter van Eijkeren

Filatelie in de PZC

In de Provinciale Zeeuwse Courant verscheen op 2 november 2017 in de rubriek “Mijn Hobby” een interview met onze voorzitter Jan Vermeule. U kunt het volledige artikel hier lezen.

Befilex2017 in de Nieuwe Revue

Ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan van de vereniging werd in maart een grote postzegeltentoonstelling met beurs georganiseerd. Door het weekblad Nieuwe Revu werd een vertegenwoordiger gestuurd die er een leuk artikel van gemaakt heeft dat is gepubliceerd in week 11. Via deze link kunt u het artikel online lezen. Of in deze scan van het van het artikel in het blad.

Jarige filatelistenvereniging houdt jubileumveiling
luidde de kop in de PZC van 20 februari 2017.

De PZC besteedde een leuk artikel aan onze jubileumveiling, u kunt het artikel hier lezen. De veiling was overigens een groot succes. Vrijwel alle kavels werden verkocht en dus keerden vele kopers met mooie aanvullingen op hun verzamelingen huiswaarts. Hier naast nog een foto van het artikel.

Postzegelclub op omroep Zeeland

Op 14 april 2016 waren de voorzitter en de secretaris te gast in de studio van omroep zeeland. U kunt hier het gesprek beluisteren.