Materiaaldienst

Posted on by

Wat kan de materiaaldienst u bieden:

 Richard van der Walle

Via de materiaaldienst van de vereniging kun je veel materialen Bestellen tegen aantrekkelijke prijzen die je kunt gebruiken voor het verzamelen/opbergen van je postzegel. Als individu is het niet altijd eenvoudig om de gewenste materialen te verkrijgen. De materiaaldienst van de vereniging kan hiervoor de oplossing zijn.

Wanneer u privé een catalogus aan wilt schaffen dan kan de vereniging deze bijna altijd met een leuke korting aan u leveren. Mocht u één of meerdere landen verzamelen dan zijn er voor heel veel landen albums te koop waar jaarlijks supplementen voor verschijnen. Voor deze supplementen kunt u zich abonneren bij de materiaaldienst.

De materiaaldienst heeft altijd een voorraad met diverse goederen die u kunt gebruiken voor uw hobby: Insteekboeken, albums, verzamelhoezen, gomstrookjes, klemstroken… en niet te vergeten de boekjes voor het rondzendverkeer.

Mocht u iets zoeken voor uw hobby kom dan gerust even langs op onze clubbijeenkomsten. Bellen of e-mailen mag natuurlijk ook.