Nieuws

Posted on by

Rabobank clubkascampagne 2018

Ook in 2018 organiseert de Rabobank weer een clubkascampagne en wij doen natuurlijk weer mee. Wij kunnen een bijdrage krijgen van de Rabobank Oosterschelde. Alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Om mee te kunnen stemmen moet je dus lid zijn van de Rabobank Oosterschelde. Als klant van de Rabobank Oosterschelde bent u niet automatisch lid.
Geef u op als lid van de Rabobank Oosterschelde voor 1 maart 2018. Het lidmaatschap is gratis en kan men aanvragen via de website van de Rabobank. Als lid van de Rabobank kunt u dan 5 stemmen uitbrengen, echter maximaal 2 op een vereniging. U als lid van de Filatelistenvereniging De Bevelanden brengt dan natuurlijk 2 stemmen uit op deze vereniging, toch? Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage. Vorig jaar ontvingen wij een bedrag van € 179,19, maar gezien ons ledental moet dit bedrag aanmerkelijk hoger kunnen worden.
Totaal stelt de Rabobank Oosterschelde  € 120.000,00 beschikbaar. Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee  je kunt stemmen op F.V. “De Bevelanden”.
Daarnaast kunt u natuurlijk ook zoveel mogelijk familieleden, vrienden, buren en kennissen vragen om stemmen aan de  F.V. “De Bevelanden” te geven.

Filatelie in de PZC

In de Provinciale Zeeuwse Courant verscheen op 2 november 2017 in de rubriek “Mijn Hobby” een interview met onze voorzitter Jan Vermeule. U kunt het volledige artikel hier lezen.

Befilex2017 in de Nieuwe Revue

Ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan van de vereniging werd in maart een grote postzegeltentoonstelling met beurs georganiseerd. Door het weekblad Nieuwe Revu werd een vertegenwoordiger gestuurd die er een leuk artikel van gemaakt heeft dat is gepubliceerd in week 11. Via deze link kunt u het artikel online lezen. Of in deze scan van het van het artikel in het blad.

Jarige filatelistenvereniging houdt jubileumveiling
luidde de kop in de PZC van 20 februari 2017.

De PZC besteedde een leuk artikel aan onze jubileumveiling, u kunt het artikel hier lezen. De veiling was overigens een groot succes. Vrijwel alle kavels werden verkocht en dus keerden vele kopers met mooie aanvullingen op hun verzamelingen huiswaarts. Hier naast nog een foto van het artikel.

Postzegelclub op omroep Zeeland

Op 14 april 2016 waren de voorzitter en de secretaris te gast in de studio van omroep zeeland. U kunt hier het gesprek beluisteren.