Agenda

Posted on by

Activiteitenkalender

Bijeenkomst 12 november 2020 vervallen i.v.m. Covid-19
Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze clubavond. In verband met Covid-19 gelden er voor deze bijeenkomst speciale regels, o.a. aanmelding vooraf, er is een looproute enzovoorts. Voor de juiste info omtrent deze spelregels ingevolge Covid-19 zie de het clubblad van oktober.  Veilingmeester Anton Koens heeft ook voor deze avond weer een leuke veiling samengesteld. De kavellijst vindt u op de pagina postzegelveilingen van deze website. Het gaat ongetwijfeld weer lukken om bijna alle kavels te verkopen.

Najaarsbeurs zaterdag 21 november 2020 gaat niet door.
Deze bijeenkomst is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom Covid-19. We houden er ernstig rekening mee dat deze beurs niet door kaan gaan omdat we moeilijk aan alle voorwaarden kunnen voldoen. Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze najaarsbeurs. Tijdens deze beurs die begint om 10.00 uur in Amicitia te Kloetinge zijn diverse handelaren aanwezig. Ook is er een aparte ruimte waar verzamelaars elkaar kunnen ontmoeten en zegels kunnen  ruilen. Uiteraard zijn ook de nieuwtjes-, materialen- en rondzenddienst op deze beurs aanwezig. Veilingmeester Anton Koens heeft ook voor deze beurs weer een leuke veiling met 100 kavels samengesteld. Deze veiling begint om 15.30 uur. De kavellijst vindt u t.z.t. op de pagina postzegelveilingen van deze website. Met uw hulp moet het lukken om weer bijna alle kavels te verkopen. Zie voor informatie ook de flyer.

Overige data van de clubactiviteiten
Klik hier voor de activiteitenkalender 2020

Voor overige evenementen in de regio klik hier.
Voor landelijke en internationale evenementen verwijzen wij u graag naar de website van de KNBF, daar vind u ook vele andere filatelistische informatie.

Aangeboden verzamelingen
Regelmatig krijgen we op de clubavond of via de bestuursleden restantverzamelingen aangeboden, die bij verhuizen of overlijden uit de doos zijn gekomen. Meestal bieden we dan aan om het op onze veiling te verkopen maar dat we slechts een kleine opbrengst verwachten. De inbrenger geeft dan vaak aan dat de opbrengst naar een goed doel overgemaakt kan worden