Agenda

Posted on by

Activiteitenkalender

Najaarsbeurs zaterdag 20 november 2021.
Deze bijeenkomst is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom Covid-19.  Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze najaarsbeurs. Tijdens deze beurs die begint om 10.00 uur in Amicitia te Kloetinge zijn diverse handelaren aanwezig. Ook is er een aparte ruimte waar verzamelaars elkaar kunnen ontmoeten en zegels kunnen  ruilen. Uiteraard zijn ook de nieuwtjes-, materialen- en rondzenddienst op deze beurs aanwezig. Veilingmeester Anton Koens heeft ook voor deze beurs weer een leuke veiling met 100 kavels samengesteld. Deze veiling begint om 15.30 uur. De kavellijst vindt u t.z.t. op de pagina postzegelveilingen van deze website. Met uw hulp moet het lukken om weer bijna alle kavels te verkopen. 

Bijeenkomst 9 december 2021
Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst op donderdag 9 december in Amicitia in Kloetinge vanaf 19.30 uur. Zoals gebruikelijk staat de bijeenkomst in de maand december in het teken van samenzijn en minder in het teken van postzegelen.
Veilingmeester Anton Koens heeft voor deze avond weer een leuke kleine veiling samengesteld. De kavellijst vindt u op de pagina postzegelveilingen van deze website. Het gaat ongetwijfeld weer lukken om bijna alle kavels te verkopen. Op deze avond wordt een verloting met leuke prijzen gehouden en ook worden een aantal rondjes bingo gespeeld.

Voor overige evenementen in de regio klik hier.
Voor landelijke en internationale evenementen verwijzen wij u graag naar de website van de KNBF, daar vind u ook vele andere filatelistische informatie.

Aangeboden verzamelingen
Regelmatig krijgen we op de clubavond of via de bestuursleden restantverzamelingen aangeboden, die bij verhuizen of overlijden uit de doos zijn gekomen. Meestal bieden we dan aan om het op onze veiling te verkopen maar dat we slechts een kleine opbrengst verwachten. De inbrenger geeft dan vaak aan dat de opbrengst naar een goed doel overgemaakt kan worden