Agenda

Posted on by

Activiteitenkalender

Voorjaarsbeurs zaterdag 15 februari 2020
Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze voorjaarsbeurs. Tijdens deze beurs die begint om 10.00 uur in Amicitia te Kloetinge zijn diverse handelaren aanwezig. Ook is er een aparte ruimte waar verzamelaars elkaar kunnen ontmoeten en zegels kunnen  ruilen. Uiteraard zijn ook de nieuwtjes-, materialen- en rondzenddienst op deze beurs aanwezig. Veilingmeester Anton Koens heeft ook voor deze beurs weer een leuke veiling met 100 kavels samengesteld. Deze veiling begint om 15.30 uur. De kavellijst vindt u op de pagina postzegelveilingen van deze website. Met uw hulp moet het lukken om weer bijna alle kavels te verkopen. Zie voor informatie ook de flyer.

Bijeenkomst 12 maart 2020
Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze clubavond. Zoals gebruikelijk zijn de nieuwtjes-, materialen- en rondzenddienst op deze avond aanwezig. Veilingmeester Anton Koens heeft ook voor deze avond weer een leuke veiling samengesteld. De kavellijst vindt u op de pagina postzegelveilingen van deze website. Het gaat ongetwijfeld weer lukken om bijna alle kavels te verkopen.

Overige data van de clubactiviteiten
Klik hier voor de activiteitenkalender 2020

Voor overige evenementen in de regio klik hier.
Voor landelijke en internationale evenementen verwijzen wij u graag naar de website van de KNBF, daar vind u ook vele andere filatelistische informatie.

Aangeboden verzamelingen
Regelmatig krijgen we op de clubavond of via de bestuursleden restantverzamelingen aangeboden, die bij verhuizen of overlijden uit de doos zijn gekomen. Meestal bieden we dan aan om het op onze veiling te verkopen maar dat we slechts een kleine opbrengst verwachten. De inbrenger geeft dan vaak aan dat de opbrengst naar een goed doel overgemaakt kan worden